Työn vaiheet

1 ALOITUS

Maksuton aloitustapaaminen kuuluu kaikkiin pelveluihin – sisustusuunnittelu, sisustuskonsultaatio ja stailaus. Sisustussuunnittelija käy asiakkaan kanssa keskustellen läpi toiveita ja tarpeita. Tapaaminen ei vielä sido asiakasta ostamaan palvelua.

Tämän jälkeen tehdään kirjallinen tarjous suunnittelutyöstä,  ja tarjouksen hyväksymisen jälkeen sopimus.

2 SUUNNITTELU

Sisustussuunnittelu ja stailaus sisältää suunnitelmien laadinnan kohteesta sovitun mukaisesti.

Suunnitteluvaihe on usein vuoropuhelua suunnittelijan ja asiakkaan kesken.  Suunnittelija tarkentaa suunnitelmia tapaamisten ja muun yhteydenpidon pohjalta.

Suunnitelma voi sisältää  projektista  ja sopimuksesta riippuen pohjapiirustukset, seinäkuvat kiintokalusteista, 3D-kuvat  sekä huonekortit sisältäen tuotteiden tarkat kuvaukset ja valokuvat. Sisustuskonsultaatio ei sisällä kirjallisia suunnitelmia, vaan ideat ja ehdotukset käydään asiakkaan kanssa läpi keskustellen.

3 TOTEUTUS

Sisustussuunnittelu ja stailaus voivat sisältää suunnittelun lisäksi myös toteutusta tarpeen mukaan. Toteutukseen voi kuulua  tuotteiden hankintaa ja  tarjouspyyntöjen tekemistä sekä huonekalujen sijoittelua ja tilan viimeistelyä paikan päällä. Erityisesti remontti- ja uudiskohteissa Aitu Designin palveluun kuuluu myös töiden seuraaminen sekä yhteydenpito eri toimijoihin.