Sisustussuunnittelu

Sisustuskonsultaatio on avainsana sisustussuunnittelua aloittaessa. Työkokonaisuus räätälöidään niiden pohjalta. Sisustussuunnittelu on mahdollista rajata tiettyyn huonetilaan / tiettyihin huonetiloihin (esim. keittiö, olohuone) tai suunnittelu voi kattaa kokonaisvaltaisesti koko kodin tai julkisen tilan. Suunnittelun voi rajata asiakkaan tarpeiden mukaan myös suunnittelun eri osa-alueiden osalta tai laatia kaikki osa-alueet kattavan kokonaisvaltaisen suunnitelman.

Sisustuskonsultaatio piirustus
Sisustuskonsultaatio suunnitelma

Sisustuskonsultaatio

Sisustuskonsultaatio on 2 -6 tuntia kestävää sisustusapua asiakkaalle. Sisustuskonsultaation avulla  asiakas pääsee lyhyessä ajassa eteenpäin tietyssä rajatussa haasteessa. Yhteisessä keskustelussa asiakas saa vinkkejä ja neuvontaa. Konsultaatio voi olla myös jonkun huonekalun etsimistä yhdessä huonekalukaupoista tai uuden asunnon katsomista sisustuksen näkökumasta ennen ostopäätöksen tekemistä.

Stailaus

Stailaus auttaa asiakasta saamaan asunnon myyntikuntoon. Stailauksessa karsitaan mm. henkilökohtaisia esineitä, muita tavaroita ja huonekaluja sekä uudistetaan huonekalujen paikkoja. Stailauksessa voidaan myös ehdottaa pieniä kunnostustöitä tai hankintoja, jotka edesauttavat asunnon myyntiä ja siitä parhaan hinnan saamista. Uusissa kohteissa stailaus on asunnon sisustamista ostajaa  houkuttelevaksi kokonaisuudeksi.