Aitu Design

anne@aitudesign.fi

050 4430282

Saarnaajantie 34 B

00660 Helsinki

Olen Anne Lammi, sisustussuunnittelija, KM ja tradenomi. Perustin Aitu Designin, jotta voin suunnitella asiakkailleni heidän näköisiä, toimivia ja kauniita tiloja. Asiakaslähtöisyys on toimintani perusta.

Olen itse rakennuttanut talon mieheni kanssa ja opin siinä prosessissa valtavasti. Koenkin, että vahvuuteni on erityisesti uudiskohteiden sisustussuunnittelu heti talon suunnittelun alkumetreiltä alkaen. Myös remonteissa ja pienemmissäkin haasteissa voin työlläni helpottaa asiakkaani työtaakkaa ja auttaa  häntä toteuttamaan toiveensa.

Aitu Design tekee sisustussuunnittelua pääkaupunkiseudulla koteihin ja pieniin julkisiin tiloihin. Myös muualla tehtävistä suunnittelutyöistä voidaan sopia.

Aitu Design on AJK-sisustussuunnittelijat ry:n (Sissarit) jäsen. Itse olen yhdistyksen hallituksen jäsen. Toimin myös espoolaisen kauppakeskus Liilan sisustussuunnittelijana.

Ota yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse, niin sovitaan maksuton kartoituskäynti. Autan mielelläni sinua toteuttamaan sisustushaaveesi.

Yhteydenottolomake

Pyydä maksuton kartoituskäynti